Ікра форелі — дрібна, з шпильковою голівкою, трохи зліплена, з легкою гіркуватістю і виразним смаком. Відмінно поєднується зі вершковими сирами, рисом у ролах — тобто найвигідніше для неї нейтральне, неагресивне продуктове середовище.9 груд. 2021р.
Що поєднується з ікрою?
Лососева ікра чудово поєднується з вершковим маслом, легким сирним сиром, сметаною, а також з яйцями та хлібом. Маючи яскравий і неповторний смак, червона ікра може стати відмінним доповненням до багатьох страв і якісно перетворити їх.
Як правильно їсти ікру?
Для ікри відмінно підійдуть несолодкі крекери, галети або тонкі хлібці. Ікру також часто подають у тарталетках чи волованах. Замість вершкового масла для вмісту таких закусок можна приготувати ніжний крем із м'якого сиру та жирних вершків, прикрасити блюдо оливками та зеленню.