З чого роблять полтавську крупу

Пшенична крупа, Полтавка або полтавська крупа – це крупа твердих сортів пшениці. У Росії з пшениці виробляють два види пшеничних круп – "Полтавську" та "Артек". Перша представляє собою цілісні очищені зерна або зерна великого дроблення (крупинки досить великі).

Чим пшенична крупа відрізняється від полтавської?

Чим відрізняється пшенична крупа "Артек" від "Полтавської" По суті, "Артек" і "Полтавська" – це назви однієї і тієї ж пшеничного крупи з твердої пшениці. Відмінність криється в ступені помелу: найдрібніші крупинки це «Артек», більші — «Полтавська».

У чому різниця між Полбою та Булгуром?

У випадку з булгуром зерна пшениці попередньо не подрібнюють. Пшениця обдається парою, висушується, відокремлюється від висівкової оболонки і дробиться на досить великі сегменти. Полтавська крупа (частіше називається просто пшеничною) виготовляється шляхом перемелювання очищеного від оболонки та зародка шліфованого зерна.

Related Post

Як стати дівчиноюЯк стати дівчиною

Що робить жінку жіночною? Одяг, взуття, макіяж, зачіска, аксесуари, аромат разом створюють певний образ, який візуально жінку наділяє тими чи іншими якостями. Образ загалом створює враження про жінку, яке може

Як зняти зал для футболу нижній новгородЯк зняти зал для футболу нижній новгород

Скільки коштує оренда стадіону Нижній Новгород? Оренда футбольних полів у Нижньому Новгороді Час Вартість разового відвідування (₽/година) Вартість при викупі абонементу на місяць (₽/година) 07:00-14:00 2500 2000 14:00-18:00 3500 3000