Як зробити стійкий білковий крем

Що робити, якщо білковий крем дуже рідкий?

Якщо ви готуєте білково-олійний крем, і він стає рідким, то його також варто. трохи охолодити. Приблизно до 18 градусів і знову збити. Цей крем виходить стійким і добре тримає форму.

Що робити, якщо білковий крем не тримає форму?

Чому білковий крем не збивається? Дуже поширена помилка – це коли у зовсім трохи збиті білки додають воду із цукром. Через це і не відбувається утворення потрібної піни. Натомість потрібно тонким струменем вводити киплячий цукровий сироп у густу білкову піну.

Related Post

Що добре допомагає при грипіЩо добре допомагає при грипі

Хороші противірусні препарати при застуді для дорослих «Римантадин», «Кагоцел», «Анаферон» та «Циклоферон». Найкращі таблетки від застуди та грипу дитині – «Анаферон», «Антигрипін», «Агрі», «Цитовір-3».25 бер. 2021 р. Що найефективніше за

Як винайняти нежитлове приміщенняЯк винайняти нежитлове приміщення

Як правильно винайняти нежитлове приміщення в оренду? Щоб законно передати приміщення зі статусом нежитлового в суборенду, орендар із суборендарем підписують відповідний договір суборенди. Для цього відповідно до статті 615 ГК