Приготування коктейлю у „Старомодному”/ Класичному шейкері
- Наповніть 1/3 мікс – склянки льодом
- На лід налийте компоненти
- Надягніть на шейкер ситечко, кришку і струсіть вміст
- Процідіть напій у посуд подачі
Для цього в шейкер заливається 200-300 мл рідини, засипається протеїновий порошок у кількості 30 г (3 ст. ложки) і ретельно перемішується шляхом збовтування та переміщенням шейкера вгору-вниз кілька разів. Надати коктейлю більш насичений смак можна додаванням меду, какао або фруктового сиропу.
Коротка інструкція з виготовлення коктейлю у шейкері Додайте свіжий шматковий лід. Щільно закрийте кришку шейкера. Енергійно збивайте протягом 15–20 секунд, поки шейкер не вкриється конденсатом. Акуратно відкрийте кришку та перелийте коктейль охолоджений келих, використовуючи фільтр або стрейнер.