Як правильно промивати перловку?

Чи потрібно промивати перловку І щоб позбутися частинок жорсткої квіткової плівки, мити перловку слід холодною водою. Для цього залийте перлову крупу великою кількістю води, перемішайте руками та злийте воду. Зробіть це кілька разів, доки вода не стане прозорою.

Перловку промивають у холодній воді від крохмалю та рослинного сміття до замочування перед варінням. Після варіння перловка розсипчаста і дуже ніжна, тому її не промивають. А ось і всі правила варіння перлівки.

Як варити перловку після замочування Найпоширеніший – приготування у каструлі. Для цього промийте набряклу крупу і залийте її водою з розрахунку 2 л рідини на склянку перловки. Важливий нюанс – вода має бути холодною, навіть крижаною. Доведіть крупу до кипіння та варіть на невеликому вогні 45-60 хвилин.

Related Post

Як розщеплюються білки в організмі?Як розщеплюються білки в організмі?

Пепсин, що працює в шлунку, разом з трипсином та іншими ферментами, що працюють у дванадцятипалій кишці, розщеплюють більшість харчових білків до амінокислот.. Утворюється також невелика кількість коротких пептидів, які розщеплюються