Як правильно приготувати печінку швидко та смачно

Як зробити, щоб печінка була м'якою?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Що додати до печінки для смаку?

Відомі кухарі радять додавати до різного вигляду печінки різну суміш спецій: Приправа до курячої печінки – часник, базилік, петрушка, чебрець, каррі. Приправа до свинини печінки – чорний перець, мускатний горіх, паприка, розмарин. Приправа до яловичої печінки – орегано, чебрець, майоран, чорний перець.

Related Post

Подруга перестала спілкуватися, як у неї стало все добреПодруга перестала спілкуватися, як у неї стало все добре

Що написати подрузі, яка не хоче з тобою спілкуватися? Необхідно написати їй одне повідомлення, мета якого – донести до подруги своє розуміння ситуації, те, що ти не засуджуєш і не

Як користуватися валиком для декоративної штукатуркиЯк користуватися валиком для декоративної штукатурки

Як працювати з декоративним валиком? Порядок дій: Очистіть стіну від бруду та пилу, жиру. При необхідності закрийте сколи, вибоїни та тріщини. … Налийте фарбу у кювету. … Починайте працювати з