Як правильно маринувати рибу?

3. Якщо ви не хочете, щоб риба виявилася прісною, то посолити рибу перед смаженням треба правильно. Засипте рибу сіллю (більше – не менше) і залиште на півгодини. Якщо хочете натирати спеціями, то зробіть це тоді.

Слід пам'ятати, що річкову рибу слід піддавати термічній обробці або маринувати не менше 2 тижнів – ризик заразитися від неї небезпечними паразитами значно вищий, ніж від морської.

Щоб риба зберегла форму під час смаження і не пристала до сковороди, її потрібно запанувати. Можна, можливо обваляти рибу тільки в борошні, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем. Такий смачний панцир допоможе залишитися соковитою і смачною рибі.

Related Post

Як воду зі свердловини зробити м'якоюЯк воду зі свердловини зробити м'якою

Що додати у воду, щоб вона стала м'якою? Набагато ефективніше пом'якшити воду заздалегідь, і вже потім – прокип'ятити! Кальцинування та пом'якшувальні солі. Ще в Стародавній Греції господині змінювали властивості води,

Як іноземцю стати індивідуальним підприємцем у РосіїЯк іноземцю стати індивідуальним підприємцем у Росії

Як оформити ІП громадянин України? Іноземний громадянин та особа без громадянства можуть відкрити ІП в Росії лише за умови наявності у них дозволу на тимчасове проживання (РВП) або посвідки на