Як правильно їсти курку руками чи вилкою?

Притримуючи його виделкоюВідокремте кістку від м'яса, відрізаючи його маленькими шматочками. Після цього відсуньте кістку на край тарілки. Тепер можна приступати до трапези. Якщо разом з приладами вам подали піалу з водою або вологі серветки – це знак.10 Jul 2017

Правила харчового етикету різні у кожній країні. Наприклад, у Чилі їсти курку руками – варварство, а в Росії – припустимо.

Зрізати м'ясо починають з крилець і стегон, що поступово переходять до основної частини птиці. Ніжку або крильце іноді подають з папільоткою. Це означає, що можна є руками по етикету птах, коли м'якоть стане незручно знімати ножем. Беруть рукою за паперовий ковпачок великим та вказівним пальцем правої руки.

Курині ніжки та столові прилади несумісні. Їх треба є руками. До ніжок додається чаша з водою, щоб обполіскувати пальці, або вологі одноразові серветки. Можна, можливо їсти ніжку, Взявши її серветкою.

Related Post