Як зробити швидко рибу в клярі

Яку рибу найкраще смажити у клярі?

Яку рибу вибрати Зручно використовувати готове філе, яке чистити та обробляти не потрібно. Зручно купити філе пангасіуса (морська мова) і обсмажити його у клярі. Риба ця соковита і ніжна, тому кляр стане в нагоді. Також добре підходить філе тріски.

Скільки часу потрібно смажити рибу?

Смажити слід хвилин 5-7 з кожного боку. Дуже важливо не турбувати рибу, поки у неї знизу не утворюється міцна піджариста скоринка, інакше шматок просто втратить форму. Накривати сковороду кришкою не слід, адже наша мета – смажена, а не риба тушкована.

Related Post

Що робити, якщо джунгарик харчуєЩо робити, якщо джунгарик харчує

Чому джунгарський хом'як пищить? Коли хом'як пищить, це означає, що він боїться чи схвильований. Це зазвичай відбувається у перші дні перебування у новій обстановці. Така поведінка є нормальною і припиняється

Як підключити принтер на моноблоціЯк підключити принтер на моноблоці

Як зробити так, щоб комп'ютер побачив принтер? Для цього просто вставте кабель USB принтера у USB-порт комп'ютера та увімкніть принтер. На панелі завдань клацніть піктограму Пошук, введіть Принтери у рядку