М'ясо судака добре зміцнює серцево-судинну, ендокринну, кістково-м'язову та травну системи.. Завдяки ньому відбувається утворення еритроцитів, знижується рівень холестерину, руйнуються тромби, запобігає закупорці судин, а також знижується ризик інсультів та інфарктів.
Чи можна їсти рибу судака?
На смак м'ясо судака трохи прісне та солодкувате. Характерний рибний присмак виражений середньо, тому рибка чудово поєднується з овочевими стравами та з різними приправами. Завдяки чудовим смаковим якостям м'ясо та ікра судака вважаються делікатесами. Найніжніше м'ясо у звичайного судака.
Що містить м'ясо судака?
М'ясо судака містить безліч корисних мінеральних елементів: калій, кальцій, фосфор, магній, натрій, хлор, сірку, залізо, йод, марганець, фтор, хром, цинк, мідь, кобальт та молібден.