Як правильно користуватися ваніліном

Ванілін – синтетичний замінник ванілі, порошок білого або жовтуватого кольору. Його можна додавати як до випічки, так і до десертів без випічки. Головне – дотримуйтесь дозування, не додаючи занадто багато ваніліну. Ванілін додають у тісто в кінці замісу, а в креми та інші десерти разом із цукром..

Як правильно додавати ванілін?

Зазвичай додають ваніліну на кінчику ножа на 500 г борошна або 500 мл рідини. Я волію користуватися ванільним цукром, його додаю 8г (1 пакетик) на 500 г борошна або 500 мл рідини. Але найкраще аромат у натуральної ванілі.

Коли потрібно додавати ванілін у тісто?

Даний розчин можна використовувати по мірі необхідності. Якщо за рецептурою не можна використовувати рідини, що містять спирт, або вони можуть зіпсувати консистенцію готового виробу, наприклад, при виготовленні морозива, ванілін змішують з сухими інгредієнтами безпосередньо перед тепловою обробкою.Похожі

Related Post

Як можна посмажити мінтай на сковороді рецептЯк можна посмажити мінтай на сковороді рецепт

Як смачно посмажити мінтай, щоб він не розвалився? Перед жаркою рибу варто обробити яєчною сумішшю, а потім обваляти в пшеничній борошні. Після цього мінтай можна сміливо відправляти на добре прогріту