Чим корисно філе качки

В складі качки ви знайдете такі вітаміни, як: A, E, PP, та деякі вітаміни групи B (B1, B2, B5, B6, B9). Також у ній містяться: фосфор, кальцій, кобальт, молібден, магній, натрій, фтор, йод та залізо. А найбільше в ній міститься хром і цинк. Качиний жир багатий на корисні кислоти Омега 3 і Омега 6.

Яка користь від м'яса качки?

М'ясо качки – найкорисніше з пташиних. По-перше, воно багате на селен, залізо, фолієву кислоту та інші важливі елементи. А, по-друге, воно є джерелом вітамінів групи В. Це не означає, що потрібно вживати тільки качине м'ясо на сніданок, обід чи вечерю.

Що корисніше за м'ясо курки чи качки?

Якщо ви дієте, то, безумовно, вибір має бути зроблений на користь курячого м'яса. Качка – продукт жирний та її вживання необхідно скоротити до одного-двох разів на місяць. М'ясо курки оптом вигідно купувати, тому що воно має маленьку калорійність, але при цьому містить вітаміни А, Е, групи В та лінолеву кислоту.

Related Post

Навіщо роблять медитаціюНавіщо роблять медитацію

Медитацією прийнято називати комплекс практик, мета яких підвищення усвідомленості та концентрації. Такі «ментальні тренування», завдяки яким людина може самостійно повернутися в ресурсний стан, перебороти стрес або зосередитися на роботі, останніми