З чого роблять помадку

Помада, помадка уварений сиропаток, швидко охолоджений до температури 35-40° і розмішаний в помадозбивальної машині або вручну. При збиванні у перенасиченому сиропі відбувається кристалізація сахарози. Готовий продукт складається з дрібних цукрових кристалів та міжкристального сиропу.

Чому так називається помадка?

Спочатку російське слово «помада» означало ліки, однак, до XIX століття під цим словом стали розуміти засіб декоративної косметики. Помадою в XIX – початку XX століття називали засіб у формі мазі для догляду за волоссям, яке надавало їм блиск і робило зачіску більш стійкою.

Як приготувати помадку для торта?

У невеликій ємності з'єднати молоко та цукор. Нагріти їх на невеликому вогні, постійно помішуючи до розчинення цукру. Додати какао, довести до кипіння і варити 1-2 хвилини. Зняти помадку з вогню, додати вершкове масло|мастило| і перемішати.

Related Post

Як правильно запресувати сайлентблоки на пасатіЯк правильно запресувати сайлентблоки на пасаті

Що буде, якщо неправильно запресувати сайлентблок? Якщо неправильно чи криво запресувати сайлентблок, то його ресурс буде вкрай малим, або ця деталь взагалі не працюватиме, як належить. Як правильно запресувати сайлентблок

Як можна увійти в інтернет банкЯк можна увійти в інтернет банк

Вхід до інтернет-банку Заміною телефону можуть бути паролі, роздруковані через термінал або банкомат, якщо є така опція. Як правило, одноразовий код потрібен при реєстрації, після введення логіну та паролю, а