Крабові палички є імітацією крабового м'яса. Їх роблять із сурімі – перемеленого в пасту та промитого від жирів, крові, кісток та зайвих шматочків філе білої океанічної риби. Потім цей рибний фарш додають інші інгредієнти, термічно обробляють і скручують у форму паличок.
Яка риба у крабових паличках?
Попри назву, крабові палички взагалі не містять м'яса крабів. Основним інгредієнтом є сурімі – перемелене філе білих океанічних риб (мінтай, хек, путасу) із північної частини Тихого океану.Похожі
Який склад у крабових паличках?
фарш рибний сурімі, вода, крохмаль пшеничний, олія рапсова, крохмаль картопляний, крохмаль топіоковий модифікований, сіль, яєчний білок, цукор, ароматизатор крабовий, харчові добавки: барвники: карміни, маслосмоли паприки, стабілізатори,…