Всі ковбасні вироби на ній готуються вручну. кошерного м'яса: яловичини, курки, індички. На сьогоднішній день в асортименті Pinhas 20 найменувань! Така ковбаса точно не вимагає реклами, оскільки смак, підібрана композиція спецій та якість говорять самі за себе!10 лист. 2016 р.
Чим кошерна їжа відрізняється від звичайної?
Що це означає? Кошерні продукти виготовляються лише з дозволених високоякісних продуктів, які ритуально чисті (відповідно до принципів закону кашруту, що міститься в П'ятикнижжя). Поняття "кошерний" також пов'язане з терміном "кошер".
Чим відрізняється кошерна курка від звичайної?
Відмінності не суттєві. Так, халяль дозволяє використовувати електрострум, ошпарювання птиці і не вимагає повного видалення крові, що залишилася в туші.. Саме тому те, що є кошерним, може бути визнаним і халяльним, але не навпаки.