З чого роблять червону рибу

Спочатку червоною рибою називали тільки осетрових риб (мешкають у Каспійському морі): білугу, стерлядь, севрюгу, осетра за високі харчові якості, хоча їхнє м'ясо має рожево-жовте забарвлення. Головне поділ цього класу [риби]: костисті та хрящі, або, як у нас їх звуть: чорна та червона риба.

Чому червона риба має червоне м'ясо?

По перше, це обумовлюється білком під назвою міоглобін. Його основна функція полягає у створенні кисневого резерву для м'язів за підвищеної фізичної активності. Міоглобін знаходиться в клітинах поперечно-смугастої мускулатури і містить у собі пігмент червоного кольору.

Яку рибу підробляють під червону?

Здебільшого вітчизняні виробники пропонують червону ікру з таких риб, як форель, нерка, горбуша, кета, кижуч.

Related Post

Пральна машина аристон avsl 105 як увімкнути швидке пранняПральна машина аристон avsl 105 як увімкнути швидке прання

Як поставити на самоочищення пральну машину Hotpoint Ariston? Як включити самоочищення в пральній машині Хотпоінт-Арістон Для запуску циклу одночасно натисніть кнопки «Додаткове полоскання» та «Швидке прання» та утримуйте їх натиснутими

Як підключити додаткові ГБ на МТС безкоштовноЯк підключити додаткові ГБ на МТС безкоштовно

Як отримати 5 Гб Водафон безкоштовно? Причому все це зовсім безкоштовно. Послуга називається "День без турбот". Для її підключення потрібно натиснути відповідну кнопку на офіційному сайті мобільного оператора, або набрати