З чого робити маршмеллоу

Що входить до складу маршмеллоу?

Маршмеллоу (маршмеллоу; від англ. marshmallow) – кондитерський виріб, що нагадує пастилу. Складається з цукру або кукурудзяного сиропу, желатину, розм'якшеного в гарячій воді, глюкози, збитих до стану губки, до яких може додаватися трохи барвників та ароматизаторів.Похожі

Як відбувається маршмеллоу?

Приготовлений сахаро-паточно-желатиновий сироп з температурою не вище 60º С пропускають через аераційну установку, де відбувається насичення повітрям маси до щільності 250-300г/см2. Збита маса надходить у бункер відсаджувальної машини. Після відсадки в крохмаль та процесу вистойки готові вироби упаковуються.

Related Post

Конкурентоспроможність можна визначити якКонкурентоспроможність можна визначити як

Конкурентоспроможність – здатність певного об'єкта чи суб'єкта перевершити конкурентів у заданих умовах. Конкурентоспроможність — також визначають, як властивість суб'єкта, що свідчить про його здатність витримувати конкуренцію із собі подібними, з

Як підключити двигун до вимикачаЯк підключити двигун до вимикача

Як краще підключити зіркою чи трикутником? Якщо обмотки асинхронного двигуна з'єднані зіркою, то запуск буде м'яким, а робота плавною. У цьому допускаються короткочасні навантаження. При з'єднанні трикутником обмоток асинхронного електродвигуна