З чого краще робити домашню тушонку

Яке м'ясо краще брати на тушонку?

М'ясо краще для тушонки від ноги (кермо) якщо яловичина, а якщо свинина, то окіст з жировим прошарком або частина з лопатки. Тоді виходить соковита та смачна консерва. Важливо, щоб на шматку були присутні жилисті частини або невелика кількість жиру.

Чому не можна робити тушонку із замороженого м'яса?

Для приготування тушонки потрібно використовувати тільки охолоджене свіже м'ясо. Якщо готуватимете із замороженого, воно розвариться, втратить пружність і перетвориться на кашу.

Related Post

Як зробити танглЯк зробити тангл

Що таке Тангли? Тангл – це з'єднані між собою ланцюжком кілька секторів, кожен з яких є чвертю тора. З'єднання між секторами дозволяє обертатися кожному сектору окремо від інших навколо своєї

Як зробити кейк попси з ореоЯк зробити кейк попси з орео

Чим можна замінити палички для кейків Попсів? Палички для кейк попсів можна купити в спеціалізованих кондитерських магазинах або інтернет магазині. Їх можна замінити товстими дерев'яними шпажками, одноразовими вилками або щільними