З чого краще кебаб

Готується кебаб з баранини, але не менш смачно виходить із курячого фаршу. Щоб урізноманітнити смак, додамо у фарш болгарський перець та зелень, а сира цибуля забезпечить соковитість.

Який кебаб краще?

Найкраще м'ясо для люля-кебабу бараняча ніжка, задок. Там воно найчистіше і м'яке, без плівок. На 1 кг баранини потрібно взяти 0,5 кг баранячого курдюка і нарубати все на великі шматки. В Азербайджані беруть м'ясо та курдюк у пропорції 1 до 1, тоді люля виходять ще соковитішими і м'якшими.

Яке м'ясо використовують для кебабу?

баранини Традиційно люля-кебаб готується з баранини, в ідеалі – із шийної або задньої частини туші. Однак соковитим вийде і страва з яловичої вирізки. Якщо віддаєте перевагу птиці, візьміть філе грудки або гомілки.

Related Post

Як швидко зарядити телефон за 10 хвилин.Як швидко зарядити телефон за 10 хвилин.

Як зробити так щоб телефон заряджався швидше за Хонор? 9 способів прискорити зарядку вашого смартфона Вимкніть смартфон … Переведіть пристрій у режим польоту. Не грайте в ігри та не дивіться

Як зробити креслення евакуаціїЯк зробити креслення евакуації

Чи можна самому зробити план евакуації? Як скласти план евакуації Для складання плану евакуації ви можете залучити спеціалізовану організацію або підготувати її самостійно. Для розробки та виготовлення планів евакуації будь-яких