З чим краще їсти запечене м'ясо

Що поєднується з м'ясом?

Ідеальне поєднання м'яса за цією системою – з зеленню, некрохмалистими та зеленими овочами. Це спаржа, стручкова квасоля, перець, цибуля, шпинат. Морква, гарбуз, кабачки, буряк, патисони належать до крохмалистих овочів і разом із картоплею не рекомендуються до м'яса. Традиційно гарбуз та картопля – одні з улюблених гарнірів.

Які фрукти можна їсти з м'ясом?

Фрукти та ягоди дуже добре поєднуються з яловичиною, свинячою, бараниною, куркою, індичкою та качкою – вони надають м'ясним стравам приємного кисло-солодкого смаку. З яблук, груш, персиків, абрикосів, тобто фруктів, в яких багато щільної м'якоті, можна приготувати пюре і подати до м'яса як гарнір.

Related Post