Як зварити домашню курку, щоб вона стала м'якою

Як швидко зварити домашню курку, щоб вона була м'якою?

Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так:

  1. Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води.
  2. Доросла курка старше року – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин.
  3. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжих птахів. Можна, можливо варити тушку і без попереднього розморожування.

Як зробити, щоб домашня курка була м'якою?

Спочатку прибираємо з гомілок шкірку і маринуємо сухими спеціями та сіллю, попередньо зробивши надрізи. Надрізи відіграють найважливішу роль: спочатку спеції краще через них просочать м'ясо, а потім, при гасінні в сметані, вона дійде до найдальших частин курки і розм'якшить її.

Related Post

Що позначають жовті номериЩо позначають жовті номери

Жовті номери вказують, що водій має ліцензію на візництво та здійснює його легально та офіційно; Можливість руху виділеними смугами для громадського транспорту; Можливість безкоштовно паркуватись на платній стоянці для таксі.

Як зняти квартиру з податкового обліку після продажуЯк зняти квартиру з податкового обліку після продажу

Як уникнути податків при продажі квартири? Коли платити податок не треба Квартира отримана у спадок або в дар від члена сім'ї або близького родича. Квартира придбано внаслідок приватизації. Квартира отримана