Як зробити закваску сильнішою?

Щоб підвищити кислотність закваски, потрібно простимулювати молочнокислі бактерії, а для цього можна: Підвищити температуру на кілька градусів, Зменшити вологість закваски Збільшити тривалість бродіння.

Закваска надто сильна:

  1. Поріжте закваску скибочками 1 см і покладіть їх у воду Т 20°-22°C, додавши близько 2 г цукру на літр води;
  2. Залишити закваску у воді протягом 20 хвилин;
  3. Віджати воду, що спливла на поверхню води закваску і приступити до підживлення у такій пропорції:

Сильна закваска дасть вам пишний хліб з пористим еластичним м'якушем, густим пшеничним ароматом, можливо, з легкою приємною кислинкою. Приємною – зверніть увагу!

Related Post

Як можна переглянути камеру з порушеннямЯк можна переглянути камеру з порушенням

через веб-сайт МВС bdr.mvs.gov.ua. мобільний додаток МВС України – "Штрафи правил дорожнього руху".13 черв. 2022р. Де можна побачити фото з камери штраф Україна? Заходимо на сайт https://bdr.mvs.gov.ua/ або завантажуємо програму