Як зробити загусник у варення

Що додати у варення, щоб воно стало густим?

Загустити варення допоможе додавання до нього крохмалю або загусника (порошка, призначеного для приготування фруктового желе). Також варення загусне, якщо проварити його з парою ложок манної крупи. Цей спосіб ніяк не позначиться на смаку варення та його зовнішньому вигляді.

Що робити, якщо варення надто рідке?

Часто господині загущають рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущати рідке варення за допомогою манної крупи – варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється.

Related Post

Чим корисні сухофрукти з лимонуЧим корисні сухофрукти з лимону

Чим корисний сушений лимон? Лимон, як сушений, так і свіжий, зміцнює імунітет та очищує кров. Це знижує схильність до багатьох захворювань. Сухофрукти дуже смачні та підходять як здорові перекушування. Вони