Як зробити з шовковика вино

Що роблять з ягід шовковика?

Ягоди шовковика використовуються в кулінарії – з них готують начинки для пирогів, виготовляють горілку-тутівку, вина та безалкогольні напої.. Плоди тутовника містять до 11% цукру, органічні кислоти (яблучну, фосфорну та лимонну), білки, жири, вітаміни, залізо.

Що можна приготувати із плодів шовковиці?

З шовковиці готують варення, желе, джеми, компоти, сиропи. Підходять плоди шовковика і для приготування пастили, цукатів. Деякі умільці роблять із них навіть штучний мед.

Related Post

Як користуватися аерогрилем відео інструкціяЯк користуватися аерогрилем відео інструкція

Як готувати в аерогрилі інструкцію? Як правильно готувати в аерогрилі Для отримання більш зажаристого страви процес приготування слід трохи продовжити. Продукти, що знаходяться на верхніх решітках, швидше дійдуть до готовності.

Що робить лікар терапевт вагітнимЩо робить лікар терапевт вагітним

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРИЙОМ ТЕРАПЕВТУ? Лікар оглядає вагітну жінку, докладно розпитує про перенесені хвороби, призначає аналізи крові, сечі та кардіограму (ЕКГ). Це необхідно для виявлення хронічних хвороб, не пов'язаних із вагітністю,