Як зробити яблучну пастилу самої

Чи потрібно варити яблука для пастили?

Приготування пастили зводиться до 4 основних стадій: 1) термічна обробка яблук до повної готовності та м'якості, 2) розтирання яблучної маси в пюре, 3) уварювання, 4) висушування. Поговоримо про кожну з них трохи докладніше. Отже, спочатку яблука потрібно зварити або запекти до готовності.

Як правильно зберігати домашню пастилу з яблук?

Зберігати пастилу вдома можна у морозильнику, якщо її потрібно зберегти на тривалий час. Якщо ні, краще зберігати в контейнері або скляних банках. Вони повинні бути герметично закриті, ставити їх слід у темне та прохолодне місце. У будь-якому будинку таке знайдеться, це може бути кухня або комора.

Related Post

Що робити їсти оголосять війнуЩо робити їсти оголосять війну

Що потрібно робити у разі війни? Білизна, одяг, взуття та ін., робочі рукавички, рушники, паперові серветки, плащі, запальнички (сірники), поліетиленові пакети, гігієнічні прокладки, паперовий посуд, палички, консервний ніж, штопор, свічки,

Як правильно робити класичний манікюрЯк правильно робити класичний манікюр

Що входить до класичного манікюру? Технологія класичного манікюру Візуальне вивчення нігтьового ложа, позначення недоліків та поразок Видалення колишніх покриттів Надання форми за допомогою пилки Нанесення на кутикулу пом'якшувального засобу Занурення