Як зробити вдома панкейк

Чому не виходять пишні панкейки?

Якщо не вдаватися до хімії, то тісто за рахунок глютену (звичайне борошно) постоявши або нагрівшись, дуже швидко перетворюються на клей. Ця густа, занадто щільна маса не може піднятися, і про пористу, пишну структуру панкейка можна забути. Приготуйте інгредієнти заздалегідь, розклавши по мисочкам.

У чому різниця між оладками та Панкейками?

«Зовні панкейки трохи схожі на оладки. Але по-перше, панкейки трохи більше за розміром. По-друге, готові панкейки виходять менш жирними та масляними, ніж оладки. Це пов'язано з тим, що оладки обсмажують на сковороді з великою кількістю масла, а панкейки – на тонкому шарі масла або на сухій сковороді.

Related Post

Як зробити позитивним резус факторомЯк зробити позитивним резус фактором

Що робити, якщо резус негативний? Особливості ведення вагітності у резус-негативних жінок При веденні вагітності у жінок з резус-негативною кров'ю необхідно щомісяця визначати титр антирезусних антитіл. За їх відсутності – 28