Як зробити варену аджику

Скільки часу треба варити аджику?

Масу помістити в каструлю, поставити на вогонь та варити 30 хвилинперіодично помішуючи. Після закінчення цього часу додати цукор, сіль, соняшникову олію та оцет. Варити ще 5 хв. Гарячу аджику відразу розлити в підготовлені стерильні банки, закрутити кришками і перевернути дном догори.

Яку приправу кладуть у аджику?

Крім перцю, часнику та солі в аджику можна додати такі прянощі та пряні трави: базилік, уцхо-сунелі, кріп, коріандр, чабер, лавровий лист, майоран та шафран.

Related Post

Як правильно та красиво одягнути хіджабЯк правильно та красиво одягнути хіджаб

Щоб правильно надіти хіджаб, мусульманці слід спочатку зібрати волосся в хвіст або пучок і прибрати його назад, зав'язати або заколоти на потилиці. Потім хіджаб потрібно укласти вздовж лінії чола, а