Як зробити в'ялену рибу менш солоною

Для цього тріску слід помістити в посуд із холодною водою, рідина повинна покривати рибу на 3-5 сантиметрів. Після цього тріску потрібно поставити у холодильник. Воду необхідно міняти тричі на день і вимочувати рибу протягом трьох діб.

Як зробити малосольну в'ялену рибу?

Спосіб приготування

  1. Ретельно промиваємо рибу. Наповнюємо зябра сіллю. …
  2. Дістаємо рибу із солі. Добре просолена риба повинна мати приємний запах та ущільнену спинку. …
  3. Нанизуємо рибу через очі за допомогою металевої голки на товсту пряжу, шпагат чи дріт. …
  4. Готову рибу загортаємо в папір чи газету.

Як вимочити солону рибу?

Рибу кладуть у холодну воду, щоб вона набрякла, очищають від луски, відрубують голову, плавці та пластують. При вимочуванні риби у воду переходить частина мінеральних солей, розчинних білків, смакових речовин, що знижує поживну цінність страв із солоної риби. Вимочувати рибу можна у змінній та проточній воді.

Related Post

Як зняти захист системи виндовс 10Як зняти захист системи виндовс 10

Виберіть Почніть та введіть "Безпека" Windows", щоб знайти цю програму. Виберіть програму Безпека Windows у результатах пошуку, перейдіть до & захисту від вірусів та & захисту від вірусів виберіть Керування

Як найлегше зробити прапорецьЯк найлегше зробити прапорець

Як правильно робити прапорець? Взявшись за поперечини руками, потрібно зробити відмах ногою вгору і, працюючи м'язами плеча, рук і живота, розгорнути корпус животом до перекладини, витягуючи при цьому ноги вгору