Як зробити темний хліб

Що додають у хліб, щоб він був чорним?

Для надання темнішого кольору м'якушу житньо-пшеничного або пшенично-житнього хліба в нього можуть додавати ферментований житній солод.

Як виходить чорний хліб?

Це пророщене житнє зерно. Його лущать, кладуть у купки та розігрівають під впливом високої температури. В результаті солод набуває карамельного, червоного, темного кольору, які і передають ці відтінки випеченому хлібу.

Related Post

За допомогою чого харчуються паразитиЗа допомогою чого харчуються паразити

Паразити харчуються соками тіла, тканинами чи перевареною їжею своїх господарів, причому такий спосіб життя є специфічною видовою ознакою даного організму, який багаторазово користується для харчування своїм господарем. Чим харчуються паразити

Як правильно зробити тісто для курниківЯк правильно зробити тісто для курників

Як приготувати заморожені курники? Спосіб приготування: Духову шафу попередньо розігріти. На змащені олією листи, викласти заморожені курники. Випікати курник Гарібальді при температурі 200-220 ° С протягом 20-25 хвилин. Смачного! Скільки

Коли бризкати восени яблуніКоли бризкати восени яблуні

Обробка яблунь після збирання врожаю восени, зазвичай у листопаді-грудні має на меті вилікувати хвороби, наприклад рак та знищити зимуючі види шкідників, які ховаються під кору. Тому в осіннє обприскування яблунь