Як зробити татарську ковбасу

Що треба додати до ковбаси для соковитості?

Щоб зробити домашню ковбасу соковитою, обов'язково додай до неї жир. Це може бути свинина із жирком, сало. На обсяг м'яса жиру має бути 25-30%. І краще різати сало не найдрібнішими шматочками, інакше при смаженні він розплавиться і витікатиме з ковбаси.

Як правильно в'ялити ковбасу?

Умови для правильного в'ялення

  1. Температура. В ідеалі під час виробництва потрібно забезпечити режим у межах 8–12 градусів.
  2. Вологість. Необхідно прагнути показників від 70 до 75 відсотків.

Related Post

Як можна одягати снудЯк можна одягати снуд

Найочевидніший спосіб носити не дуже довгі снуди: просто просмикніть у нього голову і розправте на грудях. Вертикаль, яку створить аксесуар, візуально витягне силует. Снуд, одягнений таким чином, найкраще виглядатиме з

Що буде якщо харчуватися тільки кашамиЩо буде якщо харчуватися тільки кашами

Дієта на кашах – одна з небагатьох, які можна назвати малонебезпечними для здоров'я. Тим не менш, ці небезпеки існують. Харчування одними тільки крупами неповноцінно: воно не забезпечить всього спектра корисних

Як зняти блокування видалення програм на айфоніЯк зняти блокування видалення програм на айфоні

Як зняти заборону видалення програм на айфоні? Як заборонити видалення програм на iPhone та iPad Перейдіть до розділу «Контент та конфіденційність» Натисніть на «Покупки в iTunes та App Store» Відкрийте