Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилинищоб шашлик не підгорів і просмажився рівномірно. Через жир, що стікає з м'яса, вугілля може знову розгорітися.Apr 29, 2018
Вода, яка потрапляє на м'ясо в процесі смаження, викликає інтенсивне випаровування, внаслідок чого м'ясо підгорає і нерівномірно прожарюється. Якщо ви потримали м'ясо в маринаді достатньо часу (в ідеалі – всю ніч), то ніщо не завадить йому перетворитися на ніжний. шашлик.
Під час смаження періодично змащувати м'ясо топленим маслом.
Щоб м'ясо добре пропікалося і не втрачало сік, нарізайте його поперек волокон. При нарізанні свіжого м'яса звертайте увагу на розмір шматочків: намагайтеся робити їх більш-менш однаковими, щоб шашлик поступово просмажився.