Як зробити свинячий сальтисон

Скільки потрібно вимочувати свинячу голову?

1. Відрізати вуха у свинячої голови (з них теж можна щось потім приготувати) і замочити її в холодній воді 8–12 годин, Помінявши один раз воду. Після замочування розрубати голову на дві частини впоперек, не пошкодивши черепну коробку, щоб голова помістилася у відро.

Які спеції додати в сальтисон?

Склад: овочі сушені (часник, паприка, морква), прянощі (коріандр мелений, насіння гірчиці, перець чорний мелений, перець червоний мелений, перець запашний, мускатний горіх), сіль, сушені трави (петрушка, кріп, базилік).

Related Post

Що роблять працівники архівуЩо роблять працівники архіву

Робота схожа на роботу бібліотекаря — архіваріус також займається реєстрацією та систематизацією документів, відповідає за їх збереження, формує довідковий апарат для пошуку. Він повинен добре розумітися на змісті паперів і

Ось що означає як пишеться правильноОсь що означає як пишеться правильно

Чи потрібно ставити кому перед ось? «Ось» – це вказівна частка, яка рідко виділяється комами. Кома ставиться у тому випадку, якщо наступна за ним пропозиція розкриває його конкретний зміст. Наприклад: