Як зробити стейки кети

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

  1. Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
  2. У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  3. Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
  4. Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.

Як приготувати стейк?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки олією, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка

Related Post

Як зняти картину фотоапаратомЯк зняти картину фотоапаратом

Картину можна знімати лише під прямим кутом. Для цього фотоапарат потрібно направити на полотно перпендикулярно. Не можна фотографувати картину, спрямовуючи на неї об'єктив збоку, знизу, зверху. Камера має бути навпроти

Як правильно підібрати кількість секції радіатораЯк правильно підібрати кількість секції радіатора

Формула розрахунку – площа приміщення множиться на 100 (кількість тепла на 1 м2) та ділиться на теплову потужність однієї частини радіатора, позначеної виробником. Наприклад: площа кімнати 22 м2, теплопередача однієї