Як зробити стейк з яловичої вирізки

Як нарізати стейки з|із|

З середньої частини вирізки нарізати стейки завтовшки 3,5 – 4 див. Стейки нарізаються виключно поперек волокон.

Чи потрібно відбивати яловичу вирізку?

Перед приготуванням стейку м'ясо не відбивають, інакше воно втратить структуру та сік. М'ясо маринується протягом 12-48 годин (залежно від жорсткості та давності виробництва).

Related Post

Як можна продовжити термін позикиЯк можна продовжити термін позики

Неавтоматичне продовження В одних компаніях продовжувати договір можна онлайн в особистому кабінеті, в інших необхідно подати заяву на email. Якщо у договорі або на сайті компанії немає інформації про те,

Як правильно підключити магнітолу у фольксвагенЯк правильно підключити магнітолу у фольксваген

Як правильно запитати магнітолу? Схема підключення магнітоли – чорним та жовтим кольором позначені силові дроти, перетин яких має становити не менше 2,5 мм, – червоний провід – це ААС, він