Як зробити соус підлив

Як зробити, щоб підлива була густою?

Насипте шар борошна не більше 3 сантиметрів і смажте його на маленькому вогні, постійно помішуючи, до золотистого кольору. Додайте в каструлю з підливою, інтенсивно розмішуючи масу. У французьких рецептах використовується інший спосіб приготування борошна для підлив. Її смажать на вершковому маслі у пропорції 1:1.

Як приготувати соусу без томатної пасти?

У сковороді нагрійте олію. Покладіть цибулю з морквою і, помішуючи, підрум'яньте на середньому вогні (5 хвилин). Додати солодкий перець. Помішуючи, смажте разом на слабкому вогні ще 5 хвилин.

Related Post

Як правильно розмістити заїзд на ділянкуЯк правильно розмістити заїзд на ділянку

В'їзд на територію ділянки і дорога має бути на одному рівні. В'їзд необхідно будувати завширшки не менше 4 метрів, а ширина майданчика в місці примикання до дороги повинна становити не

Як правильно вставити волосінь для тримераЯк правильно вставити волосінь для тримера

У якому напрямі намотувати волосінь на тример? Зверніть увагу на напрямок різьблення – права чи ліва – І залежно від цього обертайте баранчик. Зазвичай напрямок обертання вказано стрілочкою на корпусі

Як працює ацикловір мазь?Як працює ацикловір мазь?

Ацикловір трифосфат, "вбудовуючись" у синтезовану вірусом ДНК, блокує розмноження вірусу. Специфічність і висока селективність дії також зумовлені переважним його накопиченням у клітинах, уражених вірусом герпесу. На губах герпес зупиняється моментально