Який соус краще купити до макаронів?
пенне, ригатоні, конкільє (паста у вигляді трубочок) – краще за інших утримує густі соуси типу маринару або песто; стелліні (паста у вигляді зірочок) підходить для заправки супів та бульйонів; вермішель поєднується із вершковими соусами типу бешамель та овочевими підливами.
Чим можна полити макарони?
Чим заправити макарони? (Рецепти соусів)
- Грибна з томатом 200г грибів (шампіньйонів або лісових, що не потребують попередньої обробки), 1 цибулина (60-70 г), 3 ст. …
- Грибна з часником.
- М'ясна з томатом.
- М'ясна складніше.
- Соєва з грибами.
- Лукова з копченою рибою.
- Овочева з оливками.
- Сирна з цибулею