Як зробити смачний сальтисон

Які спеції додати в сальтисон?

Варимо 4 години зі спеціями (горошини чорного перцю, лавровий лист, коріандр, розмарин, кмин).

У чому різниця між Сальтісоном та Сальтисоном?

Сальтісон – своєрідний ковбасний виріб, який прийнято готувати (варити) зі свинячих потрухів (серце, нирки, язик, легені, печінка). В той же час сальтисон вариться тільки зі свинячої голови (можна додавати сало в невеликих кількостях) та зашивається свинячий шлунок (натуральна оболонка).

Related Post

Як можна намалювати кальмараЯк можна намалювати кальмара

Хто найголовніший у грі кальмара квадрат коло чи трикутник? Працівники з маскою, де зображено квадрат — вважаються головними, найвищим ступенем робочої ієрархії у серіалі. Воно й зрозуміло, адже ця геометрична

Як зробити кардіограму серця вдомаЯк зробити кардіограму серця вдома

Чи можна зробити кардіограму вдома? Зазвичай, кардіограму проводять у медичних центрах, але, якщо пацієнт не може приїхати, обстеження можна виконати вдома. Для цього використовують портативні електрокардіографи, якість роботи яких не