Як зробити сиров'ялену лосятину

Як зробити в'ялене м'ясо лося?

Воду міняти щогодини. Пажитник перемішати з паприкою, чорним та червоним меленим перцем, хмелі-сунелі, сушеним часником, запашним перцем. Залити суміш гарячою водою, перемішати. Шматки м'яса змастити спеціями, покласти в ємність, поставити в холод для просочування на 4 доби.

Скільки потрібно вимочувати Лосятин?

Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається, що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3 години.

Related Post

Як зняти набряк підборіддяЯк зняти набряк підборіддя

Як зняти набряк із обличчя за 5 хвилин? Звичайно, майже всі знають найпростіший засіб. нарізати холодний огірок кружальцями та розподілити на область навколо очей. Можна зробити компрес із застиглого зеленого