Як зробити сир кіску в домашніх

Як насправді роблять сир кіску?

Виготовляється кіска з молока корів, овець, кіз, або їх суміші. У сепароване від вершків свіже молоко додається сичужний фермент або пепсин. Потім суміш витримують для закваски. Після утворення згустку масу помішують при нагріванні до 50°C.

Як правильно коптити сир кіску?

Сир «Косичка» має іншу, більш правильну назву «Чечіл», національний вірменський продукт. Вірменам належить авторство цього виробництва сиру. Чечіл виготовляється з молока та сиру. Розчин нагрівається, з нього виплавляються нитки, які плетуться в косу, лише після цього чечив солиться і коптиться.

Related Post

Як зробити гнійну ангінуЯк зробити гнійну ангіну

Ліки при лікуванні ангіни вдома Основою терапії даного захворювання є прийом антибактеріальних препаратів (це, перш за все, антибіотики). Зазвичай перевагу надають пеніциліну, а також його напівсинтетичним похідним. Це може бути

Чим корисні таблетки спірулінуЧим корисні таблетки спіруліну

Завдяки високій концентрації таких цінних для організму речовин, спіруліна допомагає: Зміцнити імунітет або відновитись після хвороби. Поліпшити стан волосся та шкіри, особливо при вугровому висипі та акні. Підвищити витривалість, бадьорість