Як зробити самому цукрову мастику

Що входить до складу мастики цукрової?

Кондитерська мастика – Поширений матеріал, що використовується для оформлення тортів, а також виготовлення прикрас. Склад мастики досить різноманітний, проте основу складає цукрова пудра. … Додатком можуть бути такі компоненти, як:

  • маршмеллоу;
  • марципан;
  • желатин;
  • крохмаль;
  • яєчний білок;
  • зефір.

Як зробити мастику з цукрової пудри та білка?

Склад, калорійність та харчова цінність на 100 г До цукрової пудри додаємо яєчний білок та сироп глюкози (35 гр.), все перемішуємо і мені руками. Можна зробити мастика будь-яким кольором за допомогою харчової барвників.

Related Post

Орхідея в'януть квіти що робитиОрхідея в'януть квіти що робити

Що робити, якщо орхідея починає в'янути? В'янути листочки у будь-якої кімнатної орхідеї можуть через ураження квіток різними інфекціями, включаючи бактеріальні або грибкові. Чому в орхідеї в'януть бутони? Різка зміна умов