Як солити сало у банку для тривалого зберігання?
Спосіб приготування
- Сало поріжемо на шматки, ножем пошкрябаємо шкірку. …
- В окремій тарілці змішаємо червоний та чорний перець, сіль. …
- На дно банки викладемо очищені зубчики часнику, лавровий лист.
- Потім наповнимо банку салом.
- Прикривши кришкою, залишимо банку на добу за кімнатної температури.
Як надовго зберегти солоне сало?
Зробити це можна помістивши його в непроникний для повітря пакет і щільно «запечатавши». Для прикладу, якщо ви плануєте закинути надовго сало в холодильник, запакуйте в поліетиленовий пакет і ретельно загорніть, щоб він не пропускав повітря. Це допоможе продукту довше зберігатися та радувати вас своїм смаком.