Як зробити рулет.

Чому тріскається Бісквіт для рулету?

якщо. ви звикли бісквітне тісто додавати крохмаль то в цьому рецепті в тісто для рулету цього робити не варто крохмаль підсушує бісквіт і він легко тріскається при скручуванні також акуратно розбрату киваю і ось тепер вже замішуватиму те однорідності тісто теж.

Коли згортати бісквітний рулет?

Бісквітне тісто для рулету дуже ніжне, легко ламається, тому згортати його потрібно обережно, покроково і не поспішаючи. Щоб уникнути розривів, скручуйте корж ще гарячим. відразу після випічки тісто еластичніше.

Related Post

Як правильно використовувати форми для нарощуванняЯк правильно використовувати форми для нарощування

В якому порядку нарощувати нігті? Послідовність нарощування нігтів гелем підготовка нігтьової пластини; обробка нігтів; нанесення штучного матеріалу; фіксація результату. Скільки разів можна використати форми для нарощування? Верхні форми для нарощування