Яку рибу можна приготувати на вугіллі?
Якщо готуєте рибу повністю, краще вибирати тушки середнього розміру. Якщо риба занадто дрібна, вона може вийти сухуватою, а якщо дуже велика, без вправності її буде досить складно довести до готовності на мангалі. Запікати цілком можна скумбрію, морського ляща, сибаса, дорадо. Маринувати рибу наперед не потрібно.
Як посмажити рибу на грилі, щоб не прилипла?
Щоб риба не прилипала до ґрат, гриль потрібно очистити за всіма правилами: нагріти, протерти серветкою, змоченою в невеликій кількості рослинної олії, і обсушити паперовим рушником. Нові ґрати бажано «оновити» перед використанням — потримати над вогнем, щоб вони обгоріли.