Як зробити продуктовий розрахунок

Що таке продуктовий розрахунок?

Продуктовий розрахунок дозволяє за заданою масою сировини визначити одержувану масу напівфабрикатів, побічної сировини та готової продукції, а за заданою масою готової продукції розрахувати необхідну масу сировини та одержувану масу напівфабрикатів та побічної сировини.

Як рахувати молоко?

Взаємозв'язок літрів та грам молока визначається простою математичною формулою: V = m / p, де: V – обсяг; m – маса; p – щільність. У розрахунку прийнято щільність молока 1030кг/м3.

Related Post

Як зробити собі на око шаринганЯк зробити собі на око шаринган

Як активувати мангеке Шарінган? Спосіб отримання Мангекьо Шарингана людиною дуже нагадує пробудження Учіхою звичайного Шарингана — для розвитку того й іншого потрібні потужні емоції. Проте, Шарингану потрібні просто будь-які інтенсивні

Чим корисні ядра абрикосуЧим корисні ядра абрикосу

Абрикосові кісточки є хорошим джерелом природного білка для організму, жирів, які також використовують як абрикосове масло. Також це джерело вітамінів групи В17, РР, джерело мінеральних мікроелементів як кальцій, натрій, фосфор,

Як користуватись додатком атоменергозбут мобільним телефономЯк користуватись додатком атоменергозбут мобільним телефоном

Як зареєструватися в додатку Атоменергозбут? 1) Після переходу в особистий кабінет виберіть "Реєстрація": 2) Заповніть поля "Логін", "Пароль", "Підтвердження пароля", "Адреса email", "Телефон". 3) Натисніть кнопку «Отримати код» та введіть