Як зробити повітряний смачний омлет

Чому омлет виходить не пишним?

Чим менший радіус сковороди, тим пишніше виходить омлет. Шанувальники цієї страви давно зрозуміли, що омлет росте вгору, а не вшир. Якщо сковорода велика, то він просто розпливеться її площиною і навряд чи підніметься навіть у духовці..

Як правильно приготувати омлет, щоб він не підгорів?

Щоб омлет не підгорів знизу, змастіть поверхню сковороди рослинною рафінованою олією. Накривайте кришкою. Вливайте суміш на розігріту сковорідку. Поступово розподіляйте її лопаткою по всій поверхні сковороди.

Related Post

Як можна ходити при компресійному переломі хребтаЯк можна ходити при компресійному переломі хребта

Коли можна ходити після компресійного перелому хребта? Традиційно вставати та самостійно пересуватися можна через 2 місяціа сидіти не раніше ніж через 4 місяці. Скільки часу потрібно для загоєння компресійного перелому

На що зараз краще ловити лящаНа що зараз краще ловити ляща

На гачок одягаю або опариша, або гнойового хробака. Найбільші екземпляри спіймали на «бутерброд». Що найбільше любить лящ? Насадки для лову великого ляща влітку Кукурудза. Чудово підходить консервована кукурудза Бондюель. Найкраще