Як зробити пиво в домашніх умовах простий рецепт із хліба швидко і просто

Як самому зварити пиво в домашніх умовах?

Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Як зварити пиво в каструлі?

Кип'ятіння сусла. Довести до кипіння весь вміст і додати третину хмелю, через півгодини ще третину, через 40 хвилин досипаємо частину хмелю, що залишилася. Після варити все приблизно 20 хвилин. Процес охолодження пива із солоду в каструлі потрібно провести швидко (трохи більше 30 хвилин) до температури близько 25 градусів.

Related Post

Як правильно пошити кишеню у швіЯк правильно пошити кишеню у шві

Як правильно пришити кишеню? Пристрочіть кишеня по підігнутих краях одним або двома рядками. Підігнути верхній зріз на 5 мм, пропрасувати і прострочити близько до краю. Для кишені, який буде втачано

Як підключити провід до патрона без болтівЯк підключити провід до патрона без болтів

Як правильно підключити дроти до лампочки? В один отвір вставляєте відповідний провід, а в інший – що відходить на наступну лампочку. Тільки не надумайте встромити фазу і нуль у сусідні