Як зробити пиріжки рум'яними в духовці

Що потрібно зробити, щоб пиріжки були рум'яними?

Чим змастити після випічки

  1. Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак.
  2. Рослинним маслом без запаху – тоді їх рум'яна скоринка буде апетитно блищати.
  3. Сиропом – дає глянсову поверхню. …
  4. Молоком – пом'якшує скоринку.
  5. Водою також робить скоринку м'якшою.

Чим змащувати пиріжки в духовці, щоб вони блищали?

Найпопулярніший спосіб – змастити тісто білком, жовтком або цільним збитим яйцем.

Related Post

Як зробити витекЯк зробити витек

Як правильно приготувати латте в кофемашині? Приготування латте в кавомашині Збите молоко наливають у велику склянку і додають порцію еспресо, стежачи, щоб вони не змішувалися.. Виходить тришаровий коктейль: унизу молоко,

Чим годувати астронотусів у домашніх умовахЧим годувати астронотусів у домашніх умовах

Чим харчуються астронотуси? Астронотуси – справжні хижаки, тому в кормі для них мають бути якісні протеїни тваринного походження. Нерідкі ситуації, коли цих великих цихлід годують фаршем із яловичини, рибою, дощовими