Як зробити піджаристу курку

У чому секрет гарної смаженої курки?

Секрет смаженої курки №1: солоний маринад = соковите м'ясо Більшість південних рецептів смаженої курки починаються з купання в якому-небудь приправленому маринаді, будь то пахта, молоко і яйця або навіть розсіл. Додавання великої кількості солі до цієї суміші допоможе курці залишатися вологою.

Як приготувати курку на сковороді, щоб вона не стала сухою?

Викласти курку в розігріту олію. Смажити без кришки, на сильному вогні, по 2-3 хвилини з кожного боку. Олія дуже гаряча, тому шматочки відразу ж почнуть смажитися, а шкіра схопиться впевненою скоринкою. Далі потрібно зменшити вогонь до середнього та накрити сковороду кришкою.

Related Post

Спінінг для форелі.Спінінг для форелі.

Який спінінг підійде для лову форелі? Для лову форелі підходять спінінги швидкого чи параболічного ладу. У першому випадку гнучким є лише кінчик вудилища. Спінінг здатний робити точні закидання з легкими

Швидкий доступ провідник як налаштуватиШвидкий доступ провідник як налаштувати

Як настроїти панель швидкого доступу у провіднику? Закріплення, видалення та налаштування елементів швидкого доступу За промовчанням провідник відкривається в меню Швидкий доступ. Ви можете налаштувати папку для відображення у розділі