Як зробити наваристий бульйон для борщу

Як правильно варити бульйон?

Перекладіть м'ясо та овочі для бульйону у каструлю, додайте три літри води, накрийте кришкою та доведіть до кипіння на швидкому вогні. Зменште вогонь до мінімуму та варіть бульйон 90 хвилин. Наприкінці приготування додайте лавровий лист і запашний перець, варіть ще 10 хвилин, потім зніміть з вогню та залиште бульйон остигати.

Як зробити насичений смак борщу?

Якщо ви готуєте м'ясний бульйон, варіть його якомога довше, щоб він вийшов більш насиченим. Кістки варять 5-6 годин, а м'ясо – близько 2,5 години, тільки не забувайте знімати піну. У процесі варіння до м'яса можна додати головку цибулі, моркву, селеру та пучок зелені, щоб збагатити смак бульйону.

Related Post

Як користуватися годинником пульсЯк користуватися годинником пульс

Як правильно вимірювати пульс на смарт годиннику? 0:11Рекомендований кліп · 57 сек.Як виміряти пульс у Samsung Watch – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу Як правильно носити годинник із Пульсометром? Годинник