Як зробити мускатний гарбуз

У чому відмінність мускатного гарбуза від звичайного?

Багато хто вважає мускатний гарбуз кращим і найсмачнішим. У мускатних гарбузів витягнута форма, плід може бути схожий на великий кабачок, огірок-переросток або гігантську грушу, а шкірка у нього тонка і легко ріжеться ножем.. Гарбузи цього виду часто товщають ближче до квітки, де у них зосереджені насіння.

Чи можна їсти мускатний гарбуз?

Мускатний гарбуз вважається найсмачнішим і найсолодшим з усіх. Її м'якуш щільний і маслянистий, волокон там не так багато. У ній міститься до 11,5% цукрів, тому з такого гарбуза можна зробити десерти. На смак вони солодкі, із легким ароматом дині.

Related Post

Бордо чи бардо як правильно писатиБордо чи бардо як правильно писати

Бордо2, Незмін. дод. Темно-червоний, кольори червоного вина. Сукня кольору бордо. Як правильно пишеться колір Бордо? Колір бордо, або бордовий колір – колір темніший і глуше червоний, або темно-червоний.Похожі Як пишеться

Як заржавіти метал швидко в домашніх умовахЯк заржавіти метал швидко в домашніх умовах

Налийте перекис у пляшку з розпилювачем. За допомогою розпилювача набагато простіше завдати перекису на метал. Обприскайте метал значною кількістю пероксиду. Використання більшої кількості перекису прискорить процес іржавіння. Як прискорити процес